top of page

KOOKSTUDIO - DE WUITER

OVER ONS

Kookstudio de wuiter wil een verzamelplaats zijn, maar vooral een ongedwongen en plezierige manier van samenzijn, voor alles wat te maken heeft met de culinaire geneugtes des levens.

 

Specialist, hobbyist of leek, iedereen die up-to-date wil blijven in deze snel veranderende en steeds groter wordende kookwereld, kan bij ons terecht.

Alle kookworkshops worden gehouden op één vaste locatie, namelijk in de speciaal daartoe ingerichte, professionele keuken van de Wuiter. Voor de kooksessies werken we met kleine groepen (maximum 20 personen) zodat een goed contact met de chef mogelijk blijft. Voorkennis is absoluut niet nodig! Zowel ervaren als minder ervaren liefhebbers kunnen bij Stef terecht.

 

Bedrijfskoken is hierin een nieuw gegeven: samen met je collega’s en ‘bazen’ maken we een menu klaar. Fun verzekerd! Er is keuze uit een ruim aanbod aan thema’s. Eerst drinken we rustig een aperitiefje, dan volgt de nodige uitleg over het menu en daarna kunnen we aan de slag. Kom lekker meekoken of meekijken en geniet van een heerlijke maaltijd!

 

Tijdens onze workshops leer je nieuwe, originele recepten kennen, die je ook thuis kan klaarmaken zonder dat je 20 ingrediënten op 10 verschillende locaties moet gaan kopen. Bovendien doe je een hoop inspiratie op en leer je handige trucjes om het jezelf makkelijk én gezellig te maken.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! 

CHEF STEF

Stef Wouters is de bezieler van kookstudio de Wuiter. Hij was al van jongs af aan gepassioneerd door koken en maakte van deze passie zijn beroep.

 

Hij kwam er snel achter dat er heel wat raakvlakken zijn tussen de gastronomie en het bedrijfsleven: je moet kunnen omgaan met stress, nauwkeurig zijn, een problem solver zijn en een perfect resultaat kunnen afleveren. Zo is het idee ontstaan om van koken een moment van coaching en teambuilding te maken. 

 

Bij de Wuiter komen de klant, de kwaliteit van de producten én de service op de eerste plaats.

Met originele gerechten maar ook met zijn aangeboren talent om mensen te motiveren, slaagde hij er meermaals in zijn carrière in zaken nieuw leven te blazen 

bottom of page